Contact

Beheer van klantenrelaties (CRM)

Met Kwerio CRM beheert en analyseert u klantinteracties en -gegevens gedurende de gehele klantlevenscyclus.

Met CRM kunnen bedrijven klantinteracties volgen en hun inspanningen op het gebied van verkoop, marketing en klantenservice verbeteren. Bouw betere relaties op en verbeter de klanttevredenheid en -loyaliteit.

Gebruiksvriendelijk platform

Kwerio is ontworpen om bedrijven van elke omvang te helpen hun klantrelatiebeheer te stroomlijnen en het totale verkoopproces te verbeteren. De intuïtieve gebruikersinterface en krachtige functies maken het eenvoudig om klantinteracties te beheren, leads te volgen en verkoopprestaties te controleren.

Geen omslachtige spreadsheets of handmatige gegevensinvoer meer. Onze CRM maakt het gemakkelijk om al uw klantinformatie op één plaats op te slaan en te organiseren. Met onze mobiele toegang heeft u onderweg toegang tot uw gegevens. Zo blijft u productief en verbonden buiten het kantoor.

Beheer van contacten en leads

Eenvoudig opslaan en organiseren van klantinformatie, waaronder contactgegevens, leadinformatie en verkoopgegevens. Zo kunt u interacties met uw klanten bijhouden en de voortgang van leads door de verkooptrechter volgen.

Volgen van de verkoop en analyse van de prestaties

Volg de prestaties van uw verkoopteam, inclusief individuele verkopen en algemene verkoopprestaties. Dit helpt uw bedrijf gebieden te identificeren die voor verbetering vatbaar zijn en strategieën te ontwikkelen om de verkoop te verhogen.

Klantenservice en ondersteuning

Beheer van uw klantenservice en ondersteuning, inclusief het bijhouden van vragen, klachten en feedback van klanten. Met ons CRM kunt u sneller en efficiënter reageren op de behoeften van klanten en de klanttevredenheid en -loyaliteit verbeteren.

Dezelfde CRM-kracht, op uw bureau of onderweg!

Ons CRM is mobielvriendelijk ontworpen, zodat u uw klantgegevens ook onderweg kunt raadplegen en beheren.

Met onze mobiele versie kunt u overal en altijd klantinformatie bekijken en bijwerken, verkoopprestaties bijhouden en reageren op vragen van klanten.

Blijf verbonden en productief, zelfs als u niet op kantoor bent, en help u betere klantenservice en ondersteuning te bieden.

Ons Kwerio-platform is volledig compatibel met de meeste apparaten, u bent productief, ook op uw smartphone of tablet.

U hoeft niet gebonden te zijn aan uw bureau om uw klantrelaties te beheren. U kunt het overal en altijd doen.

Connectiviteit: binnen Kwerio CRM of met andere tools

Dankzij de koppeling met andere modules van Kwerio en systemen en platforms van derden kunt u al uw klantgegevens op één plaats beheren en eenvoudig integreren met andere tools en systemen die u gebruikt om uw bedrijf te runnen.

Ons CRM is bijvoorbeeld geïntegreerd met boekhoudsoftware, marketingautomatiseringsplatforms en andere bedrijfstools, zodat u uw klantgegevens efficiënter en effectiever kunt beheren.

Met onze webhooks kunt u ons CRM verbinden met online formulieren, automatisch leadinformatie vastleggen en toevoegen aan uw klantendatabase. U hoeft geen gegevens meer handmatig in te voeren.

Dankzij onze API's kunt u ons CRM verbinden met andere systemen en aanpassen aan uw specifieke bedrijfsbehoeften. Gebruik ons CRM om een naadloos, onderling verbonden ecosysteem van tools en systemen te creëren om uw klantrelaties te beheren.

Kwerio CRM

Ons CRM is anders omdat het een gebruiksvriendelijke interface en krachtige functies biedt waarmee bedrijven van elke omvang hun klantgegevens gemakkelijk kunnen beheren en analyseren. Met ons intuïtieve ontwerp en eenvoudige navigatie kunt u gemakkelijk uw klantgegevens opslaan en organiseren, leads bijhouden en de verkoopprestaties controleren.
Via ons portaal hebt u onderweg toegang tot uw gegevens. Blijf verbonden en productief, zelfs als u niet op kantoor bent!

Bovendien maken onze API's en integratie met andere zakelijke tools en systemen het gemakkelijk om ons CRM aan te passen aan uw specifieke bedrijfsbehoeften. Dit onderscheidt ons van andere CRM's op de markt en maakt ons product de perfecte oplossing voor bedrijven die hun relatiebeheer willen verbeteren.

Kortom, ons CRM is de keuze bij uitstek voor sales managers vanwege de gebruiksvriendelijke interface, krachtige functies en naadloze integratie met andere zakelijke tools en systemen. Met ons platform kunnen verkoopmanagers eenvoudig klantinformatie opslaan en organiseren, leads bijhouden en verkoopprestaties bewaken. Bovendien kunnen ze dankzij onze mobiele app en workflowautomatisering hun klantgegevens onderweg raadplegen en beheren en repetitieve taken automatiseren, zodat ze zich op belangrijkere taken kunnen concentreren. 

Bovendien maken onze open API en integratie met andere systemen het gemakkelijk om ons CRM aan te passen aan hun specifieke bedrijfsbehoeften. Dit maakt ons CRM de perfecte oplossing voor sales managers die hun relatiebeheer willen verbeteren en de groei van hun bedrijf willen stimuleren.