Contact

Gebruiksvoorwaarden

Welkom op imageplus.be, een website beheerd door Image Plus BV ("wij", "ons", of "onze"). De volgende voorwaarden ("gebruiksvoorwaarden") regelen uw gebruik van onze website en de producten en diensten die via onze website beschikbaar zijn.

Door onze website te bezoeken of te gebruiken, gaat u akkoord met deze gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, maak dan geen gebruik van onze website.

Wij behouden ons het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden te allen tijde te wijzigen en het is uw verantwoordelijkheid om te controleren of er updates zijn. Als u onze website blijft gebruiken na het plaatsen van wijzigingen in deze voorwaarden, betekent dit dat u deze wijzigingen aanvaardt.

Over Imageplus

Image Plus BV is een adviesbureau voor digitale transformatie en de ontwikkeling van cloudsoftware voor ondernemingen. Wij helpen bedrijven hun activiteiten te optimaliseren en de efficiëntie te verhogen door het gebruik van innovatieve technologische oplossingen. Ons team van experts heeft een bewezen track record van het opleveren van succesvolle projecten voor verschillende industrieën.

Gebruik van onze website

Onze website is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. U mag onze website of de op onze website beschikbare materialen niet gebruiken voor commerciële doeleinden zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

U mag onze website niet gebruiken op een manier die onze servers of netwerken kan beschadigen, uitschakelen, overbelasten of aantasten, of die het gebruik van onze website door een andere partij belemmert.

U mag niet proberen onbevoegde toegang te krijgen tot onze website of een account, computersysteem of netwerk dat met onze website is verbonden, hetzij door hacken, password mining of andere middelen.

Links naar andere websites

Onze website kan links bevatten naar andere websites die geen eigendom zijn van of gecontroleerd worden door ons. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze websites. Wij raden u aan op te letten wanneer u onze website verlaat en het privacybeleid te lezen van elke website die u bezoekt.

Afwijzing van garanties

Onze website en het materiaal op onze website worden geleverd op een "as is" en "as available" basis. Wij geven geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot de werking van onze website of de informatie, inhoud, materialen of producten op onze website.

Voor zover wettelijk toegestaan wijzen wij alle garanties af, expliciet of impliciet, inclusief maar niet beperkt tot impliciete garanties van verkoopbaarheid en geschiktheid voor een bepaald doel.

Beperking van aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor enigerlei schade die voortvloeit uit het gebruik van onze website, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, directe, indirecte, incidentele, punitieve en gevolgschade.

Toepasselijk recht

Deze gebruiksvoorwaarden en uw gebruik van onze website worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de wetten van België, zonder rekening te houden met de principes van wetsconflicten.

Contacteer ons

Als u vragen of zorgen heeft over deze gebruiksvoorwaarden, neem dan contact met ons op via onze webformulier of via de post op:

Image Plus BV
19 Vrijwilligerslaan
1160 Brussel
België