Contact

Digitale oplossingen

De digitale oplossing van Kwerio zet uw organisatieprocessen om in digitale toepassingen. Zij vertalen uw werkelijke behoeften in digitale functionaliteiten.

Ons credo: zet de mechanische cycli van uw bedrijf om in digitale stromen die onmiddellijk leesbaar zijn. Voor u, uw medewerkers, klanten, partners en management zijn de voordelen onmiddellijk.

Voordelen

Vermindering van de terugkerende werklast

De parallelle toename van de accreditatie

Waardering van de meest strategische taken

Verbetering van de communicatiekanalen

3 interventieniveaus

Begint u met uw digitale transformatie?

Als dit het geval is, moet alles nog worden gedaan. In dat geval vertelt u ons uw wensen en bieden wij u een 100% oplossing op maat (functionaliteit en budget).

In de praktijk integreren wij de vereiste modules via ons modulaire platform Kwerio. Deze implementatie zorgt voor interoperabiliteit, beveiliging van uw systemen en volledige traceerbaarheid (complete historie) via gedocumenteerd toegangs- en autorisatiebeheer.

U hebt al een systeem dat u wilt optimaliseren

Uw systeem is operationeel, maar u wilt een of meer extra functionaliteiten toevoegen. Om de operabiliteit van uw processen te verbeteren, hebt u al vastgesteld welke aanvullende systemen u wilt toevoegen.

In dit geval zorgen wij voor de interconnectie van de systemen, voeren wij de integratie van de API's uit en verbeteren wij de betrokken toepassingen om het geheel te optimaliseren in een geïntegreerde oplossing.

U wilt nieuwe functies toevoegen aan uw bestaande systeem

U beschikt al over een operationeel systeem dat u wilt verbeteren via een of meer extra functionaliteiten.

Om u daarbij te helpen, installeren wij eerst ons modulaire platform Kwerio. Vervolgens koppelen wij het aan uw bestaande digitale oplossing om uw behoeften aan nieuwe functionaliteiten in kaart te brengen.