Contact

Software voor personeelszaken

Kwerio Human Resources is ontworpen om HR-taken en -processen te automatiseren en te stroomlijnen. Het wordt gebruikt om verschillende aspecten van HR te beheren, zoals personeelsdossiers, voordelen en compensatie, prestatiebeheer en training en ontwikkeling.

Digitale technologie in human resource (HR)

Kwerio HR is essentieel geworden en biedt bedrijven de tools en middelen om veel processen te stroomlijnen.

 • Aanwerving van personeel beheren

 • onboarding en opleiding efficiënter en kosteneffectiever.

Bovendien helpt het bij het stroomlijnen van prestatiebeheer, werknemersrelaties en de administratie van voordelen.

Beheer moeiteloos alle gegevens van uw werknemers.

Centraliseer vakantie en herstelbelastingen, contracten, onkostendeclaraties, status, planningen, promoties en meer. De intuïtieve interface en robuuste mogelijkheden van Kwerio stellen u in staat prioriteit te geven aan wat het belangrijkst is: uw mensen.

Leidinggeven door middel van middelenbeheer

 • Een online portaal voor vakantieaanvragen, waarmee werknemers hun eigen vakantieaanvragen kunnen indienen en volgen.

 • Vakantieverzoeken bijhouden en goedkeuren

 • Ervoor zorgen dat werknemers de tijd nemen die ze nodig hebben om uit te rusten en zich op te laden.
 • Aanpasbaar rapport, selecteer de gegevenspunten en parameters die u in uw rapport wilt opnemen

 • Automatische gegevensaggregatie en berekening van belangrijke statistieken, zoals de gemiddelde anciënniteit van werknemers of prestatiebeoordelingen

 • Tools voor gegevensvisualisatie, zoals grafieken en diagrammen, om u te helpen uw gegevens op een duidelijke en visueel aantrekkelijke manier te presenteren.
 • Trainingstools om trainingen te plannen en te beheren

 • De voortgang van werknemers en de voltooiing van opleidingen volgen

 • Stem opleidingsprogramma's af op de behoeften en voorkeuren van individuele werknemers of groepen, om het effect van uw opleidingsinspanningen te maximaliseren.
 • Een cultuur van hoge prestaties opbouwen

 • Betrokkenheid vergroten

 • Focus op uw meest waardevolle bezit
Ontmoeting tussen een HR en een werknemer

Kwerio Human Resource is ontworpen om te worden aangepast aan de behoeften van specifieke bedrijven en industrieën, terwijl het ook een uitgebreide reeks functies biedt die zijn ontworpen om de algehele efficiëntie en productiviteit te verbeteren.

 Het biedt een eenvoudig te gebruiken dashboard en rapportage-interface, zodat gebruikers snel en gemakkelijk toegang hebben tot de belangrijkste HR-gegevens. 

Daarnaast biedt het een reeks geavanceerde analysetools en -middelen, waarmee gebruikers hun HR-gegevens kunnen uitdiepen en trends, verbeterpunten en meer kunnen vaststellen. 

Ten slotte bevat het een reeks hulpmiddelen voor het beheren en volgen van de prestaties van werknemers, waardoor het voor bedrijven gemakkelijk wordt om ervoor te zorgen dat hun teams resultaten boeken.

De mobiele revolutie

"Kwerio HR is ontworpen om mobielvriendelijk te zijn, waardoor u de mogelijkheid heeft om onderweg werknemersgegevens te raadplegen en te beheren.

Met onze mobiele versie kunt u werknemersinformatie bekijken, bijwerken, prestaties bijhouden en reageren op vragen van werknemers vanaf elke locatie met een iOS- of Android-toestel.

Dankzij deze flexibiliteit kunt u verbonden en productief blijven, zelfs als u niet op kantoor bent, en kunt u uw team beter ondersteunen.

Met Kwerio kun je overal en altijd relaties opbouwen en HR-taken beheren."

personeelsfunctionaris aan zijn telefoon