Contact

Digitaal platform

Het digitale platform van Kwerio biedt een scala aan modules, waaronder CRM, PIM en WMS, alsmede maatwerkontwikkeling voor specifieke klantbehoeften. Het is veilig, mobielvriendelijk en API-gebaseerd met een headless architectuur. Stroomlijn uw bedrijfsprocessen met ons state-of-the-art platform. 

Een krachtige gebruiker op zijn computer met het programma in werking

Kwerio

Kwerio, ons multimode platform, is de kern van een flexibel, veilig en stabiel digitaal systeem. Het garandeert de interoperabiliteit van uw digitale toepassingen en uw IT-veiligheid.

Volledig mobielvriendelijk en gebruikt als één gecentraliseerde back-office, zorgt het ook voor een verbeterde toegankelijkheid (beheer van toegang en toestemming) en optimale gebruiksvriendelijkheid via een intuïtieve en efficiënte interface.

Plug & play modules

Onze kant-en-klare modules voorzien in veel van uw strategische en operationele behoeften:

Buitenwerkster met haar tabletten op de gebruiksklare module
Een tablet dat werkt met een aangepaste module

Op maat gebouwde modules

Aangepaste modules zijn een uitstekende optie voor klanten met complexe processen die gespecialiseerde functionaliteit vereisen. Deze modules zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de klant en stellen hem in staat zijn processen te integreren binnen één platform, in combinatie met andere modules. Dit verbetert de efficiëntie aanzienlijk en stroomlijnt de activiteiten, aangezien alle relevante informatie en taken binnen één enkel systeem kunnen worden opgevraagd en beheerd.

Aangepaste modules worden ontwikkeld om aan de unieke eisen van elke klant te voldoen, zodat hun specifieke behoeften volledig worden aangepakt en hun processen volledig worden geïntegreerd in het Kwerio-platform.

Beveiliging

Kwerio gebruikt beveiligingsmaatregelen die aan de industrienormen voldoen om de bescherming van de gegevens van onze klanten te garanderen. Wij gebruiken encryptie om alle gegevensoverdrachten te beschermen en werken onze beveiligingsprotocollen regelmatig bij om onbevoegde toegang te voorkomen. Wij hebben ook strikte toegangscontroles ingevoerd om ervoor te zorgen dat alleen bevoegd personeel toegang heeft tot de gegevens van onze klanten. 

In het onwaarschijnlijke geval van een inbreuk op de beveiliging hebben wij protocollen om het probleem snel te identificeren en te corrigeren. Wij nemen de veiligheid van ons platform en de gegevens van onze klanten zeer serieus en streven ernaar onze klanten een veilige omgeving te bieden waarin zij kunnen werken.

Veiligheidscode op een telefoon
Een grote stapel documenten op het bureau vergeleken met de prestaties van het digitale platform

Ledger

Net als een boekhoudkundig grootboek is ons Ledger de permanente registratie van uw digitale activiteiten.

Met behulp van technologieën afgeleid van de blockchain garandeert het de onveranderlijkheid en onschendbaarheid van al uw digitale processen.

Het resultaat is bewezen authenticiteit, certificering en naleving.