Contact

Maak deel uit van bedrijven die winnen, cultiveer aanpassingsvermogen!

Als uw winst stijgt en beter presteert dan die van uw concurrenten, komt dat waarschijnlijk doordat uw bedrijf bedreven is in wat wij wendbaarheid, flexibiliteit of aanpassingsvermogen noemen.

Synoniemen voor bedrijven die gekenmerkt worden door drie belangrijke gedragingen: aanpassingsvermogen

  • een innovatieve mentaliteit
  • integratie van de klant in het hart van het bedrijfsaanbod
  • efficiënt beheer van interne processen

Eenvoudig, zult u zich afvragen?

Niet echt, aangezien bedrijven nog in een vroeg stadium van aanpassingsvermogen zitten...

Degenen die zich in de agile wereld bevinden, hebben allemaal geïntegreerde tools ingevoerd die essentiële taken met weinig toegevoegde waarde automatiseren, waardoor agenten zich kunnen concentreren op de kernactiviteiten.

De klant en de werknemer staan centraal in de onderneming en dit activeert het rekening houden met hun behoeften, waardoor aangepaste producten ontstaan.

Hoe kunnen we voorkomen dat het aanpassingsvermogen bot wordt?

Eenvoudigweg door Cloud-platforms te gebruiken die natuurlijke slijtage voorkomen door zich aan te passen aan voortdurend veranderende behoeften. Laten we niet achterblijven bij de cijfers die spreken van wendbare bedrijven die tijdens de coviduele periode letterlijk hebben gepresteerd in termen van klantenbinding.
Aanpassingsvermogen cultiveren is de vruchten plukken van een proactieve bedrijfscultuur die zich bewust is van geïntegreerde en schaalbare hulpmiddelen.
Je vond dit artikel leuk, deel het!
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
Arbeider die een Ai-model gebruikt
AI en Big Data

Big Data: De sleutel tot betere AI-modellen

Kunstmatige intelligentie (AI) heeft de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt, waardoor we een breed scala aan complexe taken kunnen aanpakken en opmerkelijke resultaten kunnen bereiken. Willen AI-modellen hun volledige potentieel bereiken, dan hebben ze echter grote hoeveelheden hoogwaardige gegevens nodig om op te trainen.

Jonge ondernemer buiten aan het werk met een cofee
Modulaire ERP

Software as a Service - Saas: de winnende formule!

Software as a Service (SaaS) is een op de cloud gebaseerd systeem. In plaats van software te downloaden op uw computer, krijgt u toegang tot een applicatie via een webbrowser. Snel, efficiënt en goedkoper!

Een robot die de workflow automatiseert
Modulaire ERP

Workflowautomatisering: een pluspunt voor CRM

Workflow CRM automatisering is de omzetting van een vaak vervelende handmatige taak in een grotendeels geautomatiseerde taak. Door deze automatisering kunnen medewerkers zich ontdoen van repetitieve en monotone taken. Zij kunnen zich concentreren op taken met een hogere toegevoegde waarde. En klanten profiteren van een hogere kwaliteit van de dienstverlening.